Vacature leerkracht L11 (afdeling SO vervolgonderwijs)

Met ingang van 23 maart 2020 ontstaat er een (tijdelijke vervangings-) vacature:

Leerkracht L11

Afdeling SO (profiel vervolgonderwijs)  

Omvang : fulltime, parttime werken op aaneengesloten werkdagen is bespreekbaar;

Groep    : Pelikaan, bovenbouw Speciaal Onderwijs (leerroute 5 /tm 7)

Periode : 23 maart 2020 tot 10 juli 2020

 

Wat ga je doen?

Je gaat als leerkracht aan de slag in de bovenbouw van de afdeling Speciaal Onderwijs, groep Pelikaan.

In de bovenbouw van het profiel vervolgonderwijs werken wij grotendeels volgens reguliere lesmethodes. Naast de hoofd en zaakvakken zijn we in de eindgroep ook bezig met plannen /organiseren en een stukje voorbereiding op de overstap naar de middelbare school. We nemen deel aan de landelijke eindcito en er staan nog een aantal leuke activiteiten (slaapfeest en eindfilm) op het programma. Bij alle lessen wordt steeds ingespeeld op het ontwikkelingsniveau, het uitstroomperspectief en de daarbij horende mogelijkheden en behoeften van de leerlingen. Dit is het belangrijkste uitgangspunt. Ook wordt er veel tijd en energie gestoken in het vergroten van de zelfredzaamheid en het sociaal emotioneel welbevinden van de leerlingen.

Groep Pelikaan is een groep met momenteel 13 leerlingen met een lage tot gemiddelde begaafdheid, in combinatie met een motorische of medische problematiek en enige gedragsproblematiek. De leeftijd van de leerlingen varieert tussen de 11 en 13 jaar. Het is een groep die sterk structuur behoevend is en het beste tot zijn recht komt wanneer er duidelijke verwachtingen worden gesteld. Wanneer deze structuur geboden wordt, is het een zeer welwillend, gezellige en hechte groep die goed samen kunnen werken en in zijn voor een grapje of een goed gesprek.

Na afloop van deze tijdelijke vervangingsbenoeming behoort een tijdelijke benoeming, met uitzicht op een vast dienstverband binnen de reguliere formatie, tot de mogelijkheden.

Welke collega zoeken wij?

  • bovenal een fijne en gemotiveerde collega die zich samen met het team inzet voor iedere individuele leerling;
  • een collega die in gedrag en houding een bijdrage levert aan onze kernwaarden: trots, maatwerk, expert en midden in de samenleving.

Wat vragen we?

  • een afgeronde PABO-opleiding en affiniteit of ervaring met het Speciaal Onderwijs en onze doelgroep;
  • je bent pedagogisch en didactisch bekwaam. Je weet leerlingen te binden en te inspireren;
  • je kunt ontwikkelingsgericht denken en denkt creatief mee in mogelijkheden;
  • je bent vaardig in klassenmanagement en in staat om gedifferentieerd te werken, waarbij je afstemt op de behoeften van de leerlingen:
  • je beschikt over goed ontwikkelde reflectieve en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Naast de reguliere arbeidsvoorwaarden uit de cao po bieden we meer. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team dat bestaat uit gemotiveerde en betrokken collega’s. Er zijn ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar, ook voor het behalen van een Master. Waar nodig wordt je begeleid of gecoacht door ervaren leerkrachten of intern begeleiders. Onderwijscentrum Leijpark biedt je de uitdagende kans om leerlingen met diverse hulpvragen elke dag een stapje verder te helpen.

  • een tijdelijke vervangingsbenoeming. Continuering van het dienstverband binnen de reguliere formatie behoort tot de mogelijkheden;
  • salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO-PO (schaal L11, maximaal €4228,- op fulltime basis).

Informatie:

Voor vragen kun je contact opnemen met een van onderstaande personen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 013-5398850.

Rik Aarden            Schoolleider afdeling SO

Arjen Vredeveld   Adviseur P&O

Interesse?

Reageren kan door een motivatiebrief en CV te sturen naar werken@ocleijpark.nl.

Procedure:

De sollicitatiegesprekken worden in onderling overleg gepland.

Een oriënterende dag, waarbij je een dag binnen de groep meedraait maakt onderdeel uit van de procedure. Deze dag wordt in onderling overleg gepland.